Αποστολές

Τρόποι αποστολής / παραλαβής

Παραλαβή από το κατάστημα
Σε αυτή την περίπτωση μετά την παραλαβή της παραγγελίας θα σας ενημερώσουμε με email/SMS ή θα σας πάρουμε τηλέφωνο για την επιβεβαίωση ημερομηνίας παραλαβής από το κατάστημα.

Αποστολή εντός Αττικής (εκτός νησιά) με το δικό μας μεταφορικό μέσο.
Σε αυτή την περίπτωση μετά την παραλαβή της παραγγελίας θα σας ενημερώσουμε με το email/SMS ή θα σας πάρουμε τηλέφωνο για την επιβεβαίωση.

Η αποστολή με δικό μας μεταφορικό μέσο, επιβαρύνετε με έξοδα μεταφοράς 15€ +ΦΠΑ.
Για παραγγελίες άνω των 200€ η αποστολή είναι δωρεάν.

Αποστολή εκτός Αττικής.
Σε αυτή την περίπτωση μετά την παραλαβή της παραγγελίας θα σας ενημερώσουμε με το email/SMS ή θα σας πάρουμε τηλέφωνο για την επιβεβαίωση.

Η αποστολή παραγγελιών εκτός αττικής γίνεται με την μεταφορική/πρακτορείο του πελάτη και χρεώνεται, ο ίδιος, τα έξοδα αποστολής.
Για διευκόλυνση αναλαμβάνουμε την δωρεάν μεταφορά (εντός αττικής) έως το πρακτορείο/μεταφορική που θα μας υποδείξετε.

Επιστροφές

Δικαίωμα υπαναχώρησης

Εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων της παραγγελίας σας, έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την αγορά του, για οποιονδήποτε λόγο και να επιστρέψετε το προϊόν με χρέωσή σας, αρκεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και εξαιρούνται οι ειδικές παραγγελίες. Σε περίπτωση, που παραλάβετε ελαττωματικό από κατασκευής προϊόν έχετε δικαίωμα επιστροφής του, δηλώνοντας το αίτημα σας προς αντικατάσταση ή εάν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας προς το προϊόν, επιστροφής χρημάτων.

Το προϊόν ελέγχεται από ειδικό της εταιρίας και αναλόγως:
1. Εάν αποδειχθεί το κατασκευαστικό ελάττωμα θα ικανοποιήσουμε το αίτημά σας, που θα έχετε δηλώσει και συγκεκριμένα:
Εάν έχετε ζητήσει αντικατάσταση του προϊόντος θα αντικαταστήσουμε το προϊόν και σας το αποστείλουμε δωρεάν. Εάν έχετε ζητήσει επιστροφή χρημάτων θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας. Και στις δύο περιπτώσεις θα σας καλύψουμε τα έξοδα αποστολής .
2. Εάν αποδειχθεί ότι το ελάττωμα του προϊόντος οφείλεται σε κακή ή λανθασμένη χρήση από εσάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς, οπότε κατ’ εντολή σας είτε θα σας το επιστρέψουμε με χρέωση παραλήπτη βάσει του επίσημου τιμοκαταλόγου της εταιρίας ταχυμεταφορών είτε θα το καταστρέψουμε οριστικά.

Οι επιστροφές γίνονται αποκλειστικά και μόνο στην έδρα μας Λ. Κηφισίας 274 Κηφισιά.

Οι επιστροφές προϊόντων γίνονται με χρέωση αποστολέα. Κατ’ εξαίρεση, εάν αποδειχθεί ότι το προϊόν, που επιστρέψατε έχει κατασκευαστικό ελάττωμα ή υπήρχε λάθος στην εκτέλεση της παραγγελίας, η εταιρία σας καλύπτει το εύλογο κόστος επιστροφής αυτού, υπό την προϋπόθεση ότι προηγουμένως θα αποστείλετε την σχετική απόδειξη. Χωρίς την απόδειξη δεν γίνονται δεκτές επιστροφές.